Hitta speltider för NFL och amerikansk fotboll

Är du på jakt efter information om amerikansk fotboll är tipset att kika utanför den svenska cybervärlden. Det är få svenska sajter som skriver om amerikansk fotboll. Amerikanska sajter är ditt bästa tips för att få färsk läsning om sporter från USA.

Här får du veta mer om vilken typ av innehåll du hittar på specifika sajter. Även en del om hur du kan se matcher i NFL live från Sverige.

Bästa sajten för NFL

Gillar du NFL och letar information om matcher eller odds på sporten är LiveSportsOnTV – Amerikansk fotboll den den bästa sajten. Här kan du ta reda på det mesta inför kommande NFL-matcher eller läsa om spelare. Gillar du betting får du alltid rätt underlag hos LiveSportsOnTV. Det är en optimal guide när det gäller just amerikansk sport.

På LiveSportsOnTV hittar du alla speltider i NFL och du kan få tillgång till länkar för att streama matcher. Det innebär att du i förväg kan kolla upp streamingsajter. Därför behöver du inte något abonnemang hos en svensk bettingsajt utan du kan både streama och betta på amerikansk fotboll via informationen hos LiveSportsOnTV.

Ökat intresse för amerikansk fotboll

Även om sporten ännu är relativt okänd här i Sverige har ökat. För några år sedan tog faktiskt Sverige silver i EM:

”Det är den första mästerskapsmedaljen hittills på damsidan.”, skrev bland annat Expressen.

Det är inte särskilt märkligt med tanke på den potential sporten har som publiksport. Amerikansk fotboll är fartfylld, spännande och väldigt underhållande. Av den anledningen är det också en intressant marknad för oddspelare.

Är du nyfiken på att lära dig mer om sporten eller kanske läsa om olika NFL-lag? Då ska du kika in LiveSportsOnTV som ger dig bred och intressant läsning om amerikansk fotboll!